Üç Kız Kardeş 60. Bölüm Full İzle ! Kanal D Üç Kız Kardeş Yeni Bölüm İzle !

Kanal D’nin dizisi Üç Kız Kardeş’in 60. bölümü Kanal D yayın akışında bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda olacağı bilgisi paylaşıldı. Kanal D’de 31 Ekim gününde de yayınlandı. İşte Üç Kız Kardeş 60. bölüm izle linki… Dizi izle …

Dizi haberleri…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 59. BÖLÜM KONUSU

Somer Türkan’ı Defne’nin velayeti için kaçırmış olsa da ikili arasında beklenmedik bir yakınlaşma olur. Bu bir aşk oyunu mu yoksa iki tarafında yüzleşmek zorunda kalacağı bir gerçeğin başlangıcı mı olacak?

Sevilay bu durumu bir fırsata dönüştürerek Kartal’ın karşısına çıkar. Türkan’ı merakla bekleyen Kartal, Somer’le birlikte olduğunu öğrendiğinde müthiş bir öfkeyle peşlerine düşer.

Serdar Dönüş’ün tedavi olduğu hastanede işe başlar. Aylin konusunda iyice köşeye sıkışır. Kızının evlendiğini öğrenen Sadık’la Kartal arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Kartal bununla da kalmaz Rüçhan’ın evine gider. Hesap sorar.

Türkan ve Somer kaldıkları evde bir karar verirler ancak, kendilerini bekleyen tehlikeden habersizdirler.

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI

Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları arasında Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Mert Özcan, Ece Baliç gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM İZLE

Kanal D’de 31 Ekim Salı günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 60. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki…

Kaynak: Haber Global

Yorum yapın