Kendi Düşen Ağlamaz 15. Bölüm İzle Full TRT 1 Kendi Düşen Ağlamaz on beşinci bölüm tek parça izle

TRT1’in yaz dizileri arasında başlayan Kendi Düşen Ağlamaz dizisi araştırılıyor Kendi Düşen Ağlamaz’ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. İşte TRT 1 Kendi Düşen Ağlamaz 14. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri…

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 14. BÖLÜM KONUSU

Alize, büyük sırrı öğrenmiştir artık. Herkes, bu sırrın yemek masasında ortaya çıktığını sanmaktadır ama durum bambaşkadır. Alize zaten o masaya geldiğinde sırrı bilmektedir. Kendisine en başından beri kurulan bu oyuna oyunla karşılık verir ve evi terk eder. Alize’nin oyununa istemeyerek de olsa eşlik eden Serkan’ın ise içi hiç rahat değildir ve Alize’yi uyarır ancak Alize, babasına bir ders vermeye kararlıdır.

Tüm aile ve arkadaşları çiftimizi barıştırmaya çalışır ancak arada verdikleri minik fireler, oyunun, bazıları tarafından anlaşılmasına yol açar. Alize bunun üzerine el yükseltir ve işi, Serkan’ın tüm itirazlarına rağmen avukata taşır ve göstermelik bir dava açmaya karar verir. Ancak oyunun ne gerçeğe, gerçeğin ise oyuna ne zaman dönüşeceğini henüz kimse bilmemektedir.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ OYUNCULARI

Hakan Yılmaz – Nurettin Soner

Selen Soyder – Sinem Devran

Eylül Tumbar – Alize Soner

Enes Koçak – Serkan Bıçakçı

Berat Yenilmez – Kadir

Hivda Zizan Alp – Serap Bıçakçı

Yonca Şahinbaş

Serhan Onat – Alp Demirkan

Sema Çeyrekbaşı

Yiğit Kalkavan – Rıdvan

Sait Genay

Beste Yaralı

Çağla Boz – Tuğçe

Yiğit Kaan Yazıcı

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ YENİ BÖLÜM İZLE

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin TRT 1’de 28 Eylül günü yayınlanan 15. bölümünü (on beşinci bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

Kaynak: Haber Global

Yorum yapın