Final kararına rağmen Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın sosyal medyada güç gösterisi yapıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ya Çok Seversen isimli Kanal D dizisinde final kararı alınmış olması, diziden büyük beklentiler içinde olan hayranların kalbini kırdı. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizi, 13. bölümü ile birlikte izleyicisine veda edecek.

Dizinin bu kadar kısa bir sürede ekrana veda etmesini beklemeyen geniş bir hayran kitlesi vardı. Ancak reytinglere bakıldığı zaman projenin tutmadığı en başından bu yana belliydi. Dizinin gününün değiştirilmesi veya sosyal medyada yapılan büyük etkileşim dalgaları hiçbir işe yaramadı.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan yaz dönemi boyunca sosyal medyanın adeta zirvesindeydi. Ancak bu durumun reytinglere hiç bir olumlu etkisi olmadı.

Adba TV tarafından yapılan sosyal medya araştırmalarında en çok konuşulan erkek oyuncular arasında Kerem Bürsin, açık ara tüm rakiplerinin önünde yer alıyor. Aylardır devam eden bu durum tabii ki oyuncunun yeniden setlere dönmesi ile alakalı.

Hafsanur Sancaktutan da yine uzunca bir süre sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncu olmayı başardı. Bir ara Hande Erçel’in öne çıktığını ama 12-18 Eylül tarihlerini kapsayan son araştırmada yine Sancaktutan’ın en popüler kadın oyuncu olduğunu hatırlatalım.

Hem Kerem Bürsin hem de Hafsanur Sancaktutan’ın hayranları ellerinden gelen desteği fazlasıyla ortaya koydu.

Ya Çok Seversen dizisi 20’den fazla ülkede gösterilen bir proje olsa bile, elde edilen gelirler çok iyi değil ki 13. bölümde final kararı alındı.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın hayranları artık yeni projeleri bekleyecek. Ya Çok Seversen dizisi pek de ileride hatırlanacak bir iş olarak gözükmüyor.

Ancak yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarının projeye sergilediği güçlü duyguların altında Kerem Bürsin etkisinin yattığını söylemek de yanlış olmayacaktır.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın