Kirli Sepeti 1. Bölüm İzle Full Fox tv Kirli Sepeti ilk bölüm tek parça izle

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kirli Sepeti dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Fox tv dizisi olan ‘Kirli Sepeti’in dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Fox tv Kirli Sepeti 1. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri…

KİRLİ SEPETİ’NİN KONUSU

Kirli Sepeti dizisinde İstanbul’un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçurumu konu alan; aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesi anlatılıyor.

KİRLİ SEPETİ KADROSU

Kirli Sepeti dizisinin kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa ve Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

KİRLİ SEPETİ İLK BÖLÜM İZLE

Benim Güzel Ailem dizisinin Fox tv’de 24 Eylül 2023 Pazar günü yayınlanan 1. bölümünü (ilk bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

Kaynak: Haber Global

Yorum yapın