Dinçer Kosovalı’nın BONESMEN’i Dünyanın Ünlü İsimlerini Giydiriyor

Dinçer Kosovalı BONESMEN markasıyla ilgili yaptığı açıklamalarda “BONESMEN markasıyla dünyaca ünlü isimleri giydiriyoruz. Tasarımları Amsterdam ve Milano’da üretiyoruz. Henüz fiziki bir mağazası olmasa da dünyaca ünlü insanları giydirerek, bunun sonucunda da BONESMEN markasıyla ünlü perakende firmalarının dikkatini çekmeyi başardık” dedi.

Dünyadaki ünlü perakende mağazalarında tasarımları satılmakta olan modacı, “En Lüks Türk Markası” olduklarını ifade etti. Bu konu hakkında “En lüks Türk Markası olmak benim için hayallerimin gerçekleşmesidir. Bunu başarmak için oldukça uzun bir hazırlık ve deneyim süreci yaşadım. Ama inanın her saniyesine değdi. Bu işi çok severek ve aşkla yapıyorum. Tasarımlarıma da yansıyan bu aşkı her diktiğim kıyafette görebilirsiniz. Üzerinize giyebilirsiniz.” Dedi.

Dinçer Kosovalı Kimdir?
Dinçer Kosovalı diğer adıyla Dimitri Belikov, 1988 yılında Yunanistan’ın başkenti Atina’da dünyaya gelmiştir. Dinçer Kosovalı kendini şu sözlerle tanıtıyor. “İlk ve orta öğrenimimi ailemin yanında tamamladım. O yıllarda ısmarlama denilen kişiye özel tasarım kıyafetler diken bir terzi babanın oğluyum. Babamın çalışmalarını hayranlıkla izlerdim. Yükseköğrenim görmek üzere ABD’ye gittim” 

“Çocukluğumda ve üniversite yıllarımda hep kendi markamı yaratma hayalini kurdum. ABD başkanlarının mezun olduğu bir üniversitede eğitimimi tamamladım. Tam da burada öğrenim görmekteyken üst düzey tasarımlar yapmak üzere BONESMEN markasını nihayet bir fikre ve ideale dönüştürerek ismi ve konsepti yarattım. Yale Üniversitesi bir başka deyişle, BONESMEN markasının isim babası olmuştur. 2014 yılında Yale Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra eğitimime İtalya’da devam ettim. İtalya’da en yetenekli ustalarla çalışarak, kendi markamı yaratma yolunda sağlam adımlarla ilerledim. 2019 yılında Hollanda’nın Amsterdam kentinde şirket kurarak, BONESMEN markası ile gerçekleştirdiğim tasarımlarımı BONESMEN.eu web sitesi aracılığıyla satışa sundum” 

Tasarımları çok beğenilen Dinçer Kosovalı’nın markası Bonesmen’i Amerikan vücut geliştirme şampiyonu “Armand Peri”, Dünyaca ünlü American model “Rudy Bundini” İtalyan sunucu “Federica Bertoni”, Amerikalı şarkıcı James Worthy, Brezilyalı freestyle futbolcu Adonias Fonseca, Alman DJ Adrima, Portekizli Model Vera Von Monika, Şilili model Silvina Varas ile Türkiye’den ise “Ayşenur Balcı” ve “Gizem Şahin” gibi birçok ünlü isim giymiştir.
 

Yorum yapın