CANLI MAÇ İZLE! Fenerbahçe Beko Real Madrid THY Euroleague maçı canlı izle

Fenerbahçe Beko Real Madrid maçı için nefesler tutulmuş durumda. THY Euroleague maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Fenerbahçe Beko Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Fenerbahçe Beko Real Madrid’in maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Fenerbahçe Beko Real Madrid maçı canlı yayın izle linki… İşte canlı maç izle linki…

THY Euroleague heyecanı devam ediyor…

Karşılaşmayı Robert Lottermoser (Almanya), Milos Koljensic (Karadağ), Luka Kardum (Hırvatistan) hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Beko’da Turkish Airlines EuroLeague’de son olarak 23 Kasım Perşembe günü Virtus Segafredo Bologna’ya konuk oldu. Fenerbahçe Beko, rakibine 87-79 mağlup oldu ve 10. hafta maçları sonunda beş galibiyette kaldı. Sarı lacivertli takımda Johnathan Motley 25 sayı ve 8 ribaund ile en etkili isim oldu.

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki son karşılaşmasında 26 Kasım Pazar günü Aliağa Petkimspor’u konuk etti. Ekibimiz, baştan sona üstün götürdüğü mücadeleyi 96-85 kazandı. Fenerbahçe Beko’da Sertaç Şanlı 19, Melih Mahmutoğlu 18, Nigel Hayes-Davis 17 sayı üretti.

FENERBAHÇE BEKO REAL MADRID MAÇI

Fenerbahçe Beko Real Madrid maçı saat 20:45’de S Sport veya S Sport Plus kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Fenerbahçe Beko Real Madrid maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz…

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Kaynak: Haber Global

Yorum yapın