CANLI MAÇ İZLE! Kızılyıldız Anadolu Efes THY Euroleague maçı canlı izle

Kızılyıldız Anadolu Efes maçı için nefesler tutulmuş durumda. THY Euroleague maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Kızılyıldız Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Kızılyıldız Anadolu Efes’in maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Kızılyıldız Anadolu Efes maçı canlı yayın izle linki… İşte canlı maç izle linki…

THY Euroleague heyecanı devam ediyor…

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi’nin 11. haftasında yarın deplasmanda Sırbistan’ın köklü ekiplerinden Kızılyıldız ile mücadele edecek. Geride kalan 10 haftada 3 galibiyet ve 7 mağlubiyet alan Anadolu Efes, 16. sırada yer alıyor.

İKİ TAKIMIN SON DURUMU

Anadolu Efes, ligdeki son maçında sahasında Sırbistan’ın Partizan ekibini mağlup etmişti.

Lacivert-beyazlı ekip, 5’er galibiyet ve mağlubiyetle 11. sırada, ev sahibi ekip 3 galibiyet ve 7 mağlubiyetle 16. basamakta yer alıyor.

İki takım arasında daha önce bu kulvarda oynanan 14 müsabakada Anadolu Efes’in galibiyetlerde 10’a 4 üstünlüğü bulunuyor.

KIZILYILDIZ ANADOLU EFES MAÇI

Kızılyıldız Anadolu Efes maçı saat 22:00’de S Sport veya S Sport Plus kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Monza Juventus maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz…

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Kaynak: Haber Global

Yorum yapın