CANLI İZLE Fenerbahçe Galatasaray derbisi canlı izle! FB GS maçı Beinsports şifresiz izle

Derbi günü geldi! Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı konuk edeceği dev karşılaşma için nefesler tutuldu. Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında yarın derbi maçta Galatasaray’ı konuk edecek. Haberimizin içerisinde Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı izle linkin bulabilirsiniz…

Ülker Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak olan dev müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİ

Averajla lider durumda bulunan Fenerbahçe, attığı 44 golle ligin en çok skor üreten takımı konumunda bulunuyor.

Bu sezon ligde rakip fileleri 44 kez havalandıran Fenerbahçe, bu gollerin 9’unu ilk 15 dakikalık periyotta, 9’unu da son 15 dakikalık bölümde kaydetti. Sarı-lacivertli ekibin en golcü olduğu diğer zaman dilimi ise karşılaşmaların 61-75. dakikaları arası, İsmail Kartal’ın öğrencileri bu bölümde de 9 gol kaydetmeyi başardı.

Fenerbahçe’nin geride kalan 16 maçta en az gol attığı periyot ise maçların 16 ile 30. dakikaları arası oldu. Sarı-lacivertliler bu dakikalarda 4 gol attı.

Ligde boy gösterdiği 16 karşılaşmada 32 gol atıp kalesinde 9 gol gören Galatasaray, 23 averaja ulaşarak Fenerbahçe’yle birlikte çift haneli averaja sahip iki takımdan biri olarak da dikkati çekiyor.

Maçların ilk yarılarında 15 gol atmayı başaran Galatasaray, ikinci yarılarda ise 17 gol kaydetti.

Sarı-kırmızılı ekip, ligde attığı 32 golün yalnızca 2’sini ilk 15 dakikalık bölümde atmayı başardı. Okan Buruk’un öğrencileri bu periyotta kalesinde 1 gol gördü.

Ligde oynanan 16 maçta hem Fenerbahçe hem de Galatasaray 14 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 43 puan topladı.

Sezonun geri kalanında benzer performans sergileyen iki ekip, 16 haftada yalnızca birer maçta gol atamadı. Her iki takım da kaybettiği karşılaşmalarda gol sevinci yaşarken, aldıkları beraberlikleri 0-0’lık sonuçlarla elde etti.

Fenerbahçe, ligin 12. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalırken, Galatasaray da ligin ilk maçında Mondihome Kayserispor ile dış sahada golsüz berabere kalmıştı.

FENER-GALATASARAY MAÇI LİNKİ

Fenerbahçe Galatasaray maçı saat 19:00’da beIN Sports Tod TV veya Bein Sports 1 kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Fenerbahçe Galatasaray maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz… İşte canlı maç izle linki…

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Kaynak: Haber Global

Yorum yapın