CANLI İZLE! Fulham Arsenal maçı Bein Sports şifresiz canlı maç izle

Fulham Arsenal maçı için nefesler tutulmuş durumda. İngiltere Premier Lig maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Fulham Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Fulham Arsenal’ın maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Fulham Arsenal maçı canlı yayın izle linki… İşte canlı maç izle linki…

İngiltere Premier Lig heyecanı devam ediyor…

FULHAM ARSENAL MAÇI

Fulham Arsenal maçı saat 17:00’de’de beIN Sports Tod TV, Bein Sports 3 veya beIN Sports Haber kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Fulham Arsenal maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz…

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Arsenal, İngiltere Premier Lig’in 19. haftasında sahasında oynadığı maçta West Ham karşısında büyük şok yaşadı. Premier Lig’de lider Arsenal, 19. hafta karşılaşmasında sahası Emirates Stadyumu’nda West Ham karşı karşıya geldi. Ligde 6. sırada yer alan konuk ekip güçlü rakibi karşısında 13. dakikada Tomas Soucek ve 55. dakikada Konstantinos Mavropanos’un kaydettiği gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. West Ham 90+6. dakikada ise Said Benrahma ile penaltı atışından yararlanamadı.

Son iki maçında 4 puan kaybeden Arsenal, West Ham karşısında aldığı yenilgiyle liderliği geçen hafta 1-1 berabere kaldığı Liverpool’a kaptırdı. Kırmızı beyazlılar bu sonuçla Liverpool’un iki puan gerisinde 40 puanla ikinci sırada yer aldı. 

Kaynak: Haber Global TV

Yorum yapın