Sosyal medya fenomeni Tolunay Acar kimdir, kaç yaşında, nereli?

Daha önce farklı projelerde gördüğümüz genç oyuncu ve fenomen Tolunay Acar, bu sefer kararlı bir adım atarak kendi sosyal medya hesaplarında içerik üretmeye başlayacağını duyurdu. 2021 yılı bizim yılımız olacak diyen Acar, “bu yıl Instagram başta olmak üzere YouTube ve diğer platformların hepsine eski heyecan ve enerjisini getireceğiz” açıklamalarında bulundu.

Tolunay Acar kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?
Tolunay Acar, 14 Temmuz 1999 Ankara Yenimahalle doğumludur. Aslen Ankara’nın Çubuk İlçesi’ne kayıtlı olan Acar, 2005-2018 yılları arasında Bolu’da yaşamıştır. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Bolu’da tamamlayan başarılı fenomen, İstanbul Aydın Üniversitesi mezunudur. Şu anda yaşamına İstanbul’da devam etmektedir. Henüz bir deneyimi olmayan genç oyuncu, Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır.

2021 açıklaması
2021 yılının ilk çeyreğinde başta Instagram ve YouTube olmak üzere kendi hesaplarından içerik üretmeye başlayacağını açıklayan Acar, “beni belki birçoğunuz tanımıyor olabilirsiniz, 2021 yılı bitmeden tanıyacaksınız” dedi. Önce Instagram’dan videolar paylaşacağını açıklamıştı, şimdi de 2021 yılı içinde sosyal medyayı eski heyecanına kavuşturacak bir şarkı geleceğinin haberini verdi.

Sosyal medya hesapları
Instagram üzerinde 30B’den fazla takipçiye ulaşan Tolunay Acar, YouTube ‘da birkaç videoyla 1B aboneden fazla kazandı. 2021 yılı için iddialı konuşan Acar, kısa sürede adından söz ettirecek gibi duruyor: İşte, Tolunay Acar’ın sosyal medya hesapları;

Yorum yapın