Çöken binanın yıkılmadan önceki fotoğrafları ortaya çıktı! Bir kişi kendi imkanlarıyla enkazdan çıktı

İstanbul’da zamanla yarış! Küçükçekmece’de henüz belirlenemeyen bir nedenle 3 katlı bina çöktü. Enkaz altındaki yaralıları kurtarma çalışmaları devam ediyor.

ÇOK SAYIDA EKİP HEMEN SEVK EDİLDİ

Olay, saat 08.40 sıralarında Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Belediye Caddesi ile Geçit Sokak’ın kesişim noktasında bulunan üç katlı bina henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Enkazın bulunduğu adrese çok sayıda AFAD, arama kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Çöken binadan 7 yaralı çıkarılırken, 2 kişi için kurtarma çalışmaları devam ediyor.

_62213 (2)

BİNANIN ÇÖKMEDEN ÖNCEKİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Çöken binanın enkazında kurtarma çalışmaları devam ederken binanın yıkılmadan önceki fotoğrafları ortaya çıktı. Öte yandan, çöken bina park halindeki araçların üzerine yıkılırken, yoldan geçen belediye otobüsünde de hasar oluştu.

_62213 (3)

ENKAZDAN KENDİ ÇIKTI

Bina çöktükten sonra ise bir kişinin kendi imkanlarıyla enkazdan çıktığı ve ekiplere içeride kalanlarla ilgili bilgi verdiği belirtildi.

_62213 (4)

“YATAKLA DOLABIN ARASINA GİRMENİN ÖNEMİNİ GÖRDÜM”

Enkazdan çıkarılan Korkut Yılmaz “7 8 kişiydik. Bina sabah erken saatlerde çöktü. Hafif bir sarsıntı duyduk. Sonra çöktü. Ben yatakla dolabın arkasına atmıştım kendimi, sonra geri geri çıktım. Köpeğim vardı. O içeride kaldı. Üst kattaki insanlardan da bazıları çıktı. Bazıları enkazda kaldı. 4 katlı binaydı. Bir risk taşımıyordu. Alt kat dükkan onun üzerinde ofisim vardı. Bir üst katta da evim vardı. 10 dakika sonra hemen polis ekipleri ve ambulanslar geldi. Ellerim ve bacaklarımda yaralar var. Komşular kıyafet verdiler giydim. Ara kattaydım. Yatakla dolabın arasına girmenin önemini gördüm” dedi.

_62213

Mynet Youtube
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Türkiye'den LGS manzaraları! Kimisi 1 dakikayla sınavı kaçırdı kimisi kimliğini unuttu kimini ise okul müdür yetiştirdi...Türkiye’den LGS manzaraları! Kimisi 1 dakikayla sınavı kaçırdı kimisi kimliğini unuttu kimini ise okul müdür yetiştirdi…
Eteği takılınca yerde sürüklendi! Ekiplere başka türlü anlatmışEteği takılınca yerde sürüklendi! Ekiplere başka türlü anlatmış
Kuzey Kore'den Güney Kore'ye ilginç misilleme! 600 adet balon gönderildi: Taşıdıkları şeyler şaşkına çevirdiKuzey Kore’den Güney Kore’ye ilginç misilleme! 600 adet balon gönderildi: Taşıdıkları şeyler şaşkına çevirdi

Yorum yapın