Berk Hakman’ın psikopat rollerindeki başarısını iyi bilenler yeni dizi heyecanı yaşıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ne Gemiler Yaktım isimli yeni televizyon dizisinin başrol kadın oyuncuları Devrim Özkan ile Deniz Baysal olunca birçok kişi bu iki ünlü isme odaklandı. Dizinin erkek başrolleri arasında ise Erkan Kolçak Köstendil ile birlikte Berk Hakman yer alıyor.

2004 yılından bu yana setlerde yer alan Berk Hakman, karakter yaratma konusunda bir hayli usta bir isim olarak biliniyor. Özellikle de psikopat karakterleri konusunda bir uzmanlığının bulunduğunu söylersek yanlış olmayacaktır.

Hatırla Sevgili, Suskunlar, Kaçak, Siyah İnci gibi unutulmaz dizileri ile hayranlarının aklında yer edinen Berk Hakman, son yıllarda az sayıda dizide rol aldı.

Geçen yıl Duy Beni isimli projede Selim karakteri ile yeniden setlere dönüş yapan oyuncu, şimdi de Ne Gemiler Yaktım isimli diziyle izleyicilerin karşısında olacak.

Çocukları bulunan iki kadının hikayesinin anlatılacağı Ne Gemiler Yaktım dizisinde Devrim Özkan’ın canlandıracağı Fidan karakterinin kocası Rutkay olarak Berk Hakman’ı izleyeceksiniz.

Dizinin kilit karakteri olan Rutkay, psikopatlığı ile dizi izleyicilerini fazlasıyla etkileyecek gibi gözüküyor. Bir de bu tür rollerdeki başarısı çok iyi bilinen Berk Hakman’ın bu rolü canlandıracağını bilmek, Ne Gemiler Yaktı projesinin heyecanını daha da artırıyor.

Karizması ile seyirciyi etkisi altına alma konusunda Berk Hakman’ın daha önce çok etkileyici sınavlar verdiğini biliyoruz.

Kaçak dizisindeki Ertan Demir ile Siyah İnci dizisindeki Vural karakterlerinin unutulmamış olması, Berk Hakman’ın yeteneklerinin bir sonucuydu.

Şimdi ünlü oyuncu yeni bir dizide yine karizmatik bir psikopat karakteri ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Heyecan yüksek, Berk Hakman hayranları yeni rolü merakla bekliyor.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın